Onze bedrijven

Ontwikkelen doen we samen. Hierbij vinden we het belangrijk om de eindgebruiker in het middelpunt te zetten. We proberen daarbij altijd hun eigen regie terug te geven over hun eigen gezondheid waarbij een gezonde levensstijl de standaard is. We proberen in elk bedrijf deze filosofie terug te brengen.

BN IT Software

Onze software – al dan niet ondersteund door ons servicecentrum en/of medische staf – stelt u in staat patiënten altijd in de gaten te houden. Het geeft minder stress en tijdsdruk. Een beter overzicht, meer ruimte en aandacht voor de patiënten met speciale behoeften.

BN IT Equipment

Kostenverlagend, duurzaam en efficiëntere inzet van medische apparatuur. Medische apparatuur nodig, maar te duur om aan te schaffen? Bij BN IT Equipment verhuren we medische apparaten zodat patiënten te allen tijde ontzorgd worden.

BN IT Ventures

Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen (geen automaten)

health247

health247 vooral ook een platform/community om een gezonde leefstijl te stimuleren met tips, adviezen en aanbieden van initiatieven ten behoeve van zorg op afstand, zelf monitoring en gezonde leefstijl. Daarnaast is health247 een support desk dat zo persoonlijk mogelijk gebruikers helpt met medische, gezondheids- en technische vragen.